Being a member in good standing | (Mike Etheredge 9490) request
the following be submitted to the Board of Directors to request a
rule change.

Page 130 Section 18.1 A and B delete thirty (30) day period and
change to ninety (90) day period.

A. Exhibitor showing a Racking Horse before a Judge within ninety
(90) day period of Judge's receiving remuneration for services
rendered to owner

(of the horse being shown).
B. Exhibitor showing a Racking Horse before a Judge whose
spouse or immediate family renders professional services relative
to preparing the horse to

compete or has rendered services within a ninety (90) day
period for which he/she receives remuneration.

Page 134 Section 18.2 E and F change thirty (30) days to ninety
(90) days.

E. AlJudge exhibiting or acting as an agent, representative in any
capacity, or handler of a Racking Horse in any approved class at a
show or contest at which

he or she is officiating, or permitting an immediate family
member to do the same, or judge any Racking Horse of which that
judge has been owner,

trainer, agent in any capacity, or conditioner within the
previous ninety (90) days. If such a Racking Horse is entered in a
show, its' entry fee shall be

refunded and it shall not be exhibited.
F. Acting as a Judge at a Racking Horse Breeder's Association of
America affiliated/sanctioned show in which a Racking Horse is
shown whose owner or rider



receives payments for training services from such Judge,
within a ninety (90) day period prior to the show.

Page 56 Section 9.4 Requirements for Judging Add to the
existing rule.

Q. No Judge shall judge a Racking Horse Breeder's Association of
America affiliated sanctioned show in which he or she has
received payment for ninety (90)

days.

Respectfully Submitted

Mike Etheredge



